Am găsit-o pe amanta ROMÂNCĂ a lui Cristiano Ronaldo. „Da, e adevărat”. E o celebră cântăreaţă. GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/09/2017, 11:11
Am găsit-o pe amanta ROMÂNCĂ a lui Cristiano Ronaldo. „Da, e adevărat”. E o celebră cântăreaţă. GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Alexandra Burda, o frumoasă blondă, s-a iubit cu starul Cristiano Ronaldo, pe când acesta era implicat într-o relaţie cu frumoasa Irina Shayk.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Românca, model de profesie şi cîntăreaţă, locuia atunci în Madrid, acolo unde au stat ani buni. ”Da, într-adevăr, s-au scris multe pe acest subiect, atât în ţară, cât şi în străinătate. S-a întâmplat datorită faptului că avem prieteni comuni. Nu am vorbit niciodată despre bărbaţii din viaţa mea, nu sunt genul să îmi expun relaţiile. Am avut puţine relaţii importante în care am investit timpul meu. Nu sunt adepta relaţiilor scurte, nici a aventurilor de-o noapte (…) N-aş putea niciodată să fiu amantă, pentru că nu îmi place statutul de amantă, vreau să fiu cea mai importantă în viaţa unui bărbat, nu doar una dintre ele…”

După relaţia avută cu Cristiano, cea care a fost supranumită „Shakira de România” a revenit în ţară, mutîndu-se din Spania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×