Am găsit-o după ce a dispărut de 8 ani din showbiz! Cum arată PRIMA ASISTENTĂ a lui Capatos! E IREAL ce s-a ales de GEORGIANA

Ionuţ Cataramă   
în Monden
22/11/2016, 00:01
Am găsit-o după ce a dispărut de 8 ani din showbiz! Cum arată PRIMA ASISTENTĂ a lui Capatos! E IREAL ce s-a ales de GEORGIANA GALERIE FOTO

Alina Gheorghe şi Georgiana Tudor sunt primele asistente ale lui Capatos. Au lucrat la „Un Show Păcătos” din februarie până în iunie 2008. Pentru că Alina a rămas însărcinată, ambele au fost nevoite să părăsească platoul emisiunii „Un Show Păcătos”, după ce producătorii le-au dat afară.

Georgiana a dispărut complet din showbiz şi nimeni nu mai ştia nimic de ea. Însă noi am găsit-o! Şi nu oriunde, ci în Marea Britanie!

Pe data de 31 ianuarie 2014, prima asistentă a lui Capatos s-a măritat cu Firas Kamourieh, un miliardar englez de origine libaneză şi boss-ul companiei ONE DENIM, devenind astfel doamna Georgiana Kamourieh. Cei doi locuiesc într+una dintre cele mai impunătoare vile din Londra şi au impreună un băieţel, Zayna. Georgiana trăieşte ca o adevărata regină în Anglia, departe de „păcatele” din showbiz-ul românesc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×