Game of Thrones, schimbări importante în ultimul sezon al serialului

Mirela Apostol   
în Hotnews
15/10/2017, 00:25
Game of Thrones, schimbări importante în ultimul sezon al serialului

Fanii Game of Thrones stau cu sufletul la gură în aşteptarea ultimul sezon din cel mai vizionat serial de pe planetă. Totuşi, filmările nici măcar nu au început încă, iar sezonul cu numărul 8 este estimat să apară în 2018, cel târziu 2019.

Până atunci, actorul care îl interpretează pe Jamie Lannister, Nikolaj Coster-Waldau, a anunţat că actorii vor avea parte de schimbări în ceea ce priveşte scenariul pentru sezonul final al serialului legendar. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Game of Thrones vrea să evite scurgerea de informaţii

Pentru sezonul 7, producătorii au avut mult de tras din cauză că HBO a avut câteva servere piratate, iar mai multe epsioade au apărut online înainte să fie difuzate în ziua în care trebuia. „Nici măcar nu vom primi scenariul”, a spus Nikolaj Coster-Waldau, urmând ca fiecare actor să spună fiecare replică după ce o vor auzi în căştile pe care le vor purta pe platourile de filmare, fără să primească scenariul.

Serialul Game of Thrones a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv premii Emmy.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×