Această tânără, de profesie electrician, a plătit o avere pentru a-şi scoate 6 COASTE!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
11/05/2017, 21:41
Această tânără, de profesie electrician, a plătit o avere pentru a-şi scoate 6 COASTE! GALERIE FOTO

Pixee Fox a crescut in Suedia si este de profesie electrician. Insa tanara nu era multumita cu viata ei si nici cu felul in care arata, asa ca a luat-o de la capat in America.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU IMAGINI NECENZURATE CU PIXEE FOX!

„In Suedia, nimeni nu-si face operatii estetice. Nu conteaza daca vreau sa fiu model sau electrician, in SUA poti sa faci ce vrei. Mi-am facut lifting de sprancene, doua operatii la pleoape, am injectii in pometi, in buze si putin Botox. Mi-am scos sase coaste, mi-am facut un lifting de posterior, o liposuctie si o labioplastie. Si machiaj permanent si epilare definitiva”, marturiseste cu sinceritate Pixee.

Cea mai dificila operatie a fost cea de indepartare a coastelor. Pixee voia cu ardoare o talie de viespe, dar cu greu a reusit sa gaseasca un chirurg dispus sa o opereze: „Am gasit greu un medic care sa ma ia in serios si care sa mi le scoata doar din ratiuni estetice”.

Procedura extrem de dureroasa i-a adus lui Pixee o talie de 40 de centimetri. Tanara viseaza sa arate precum un personaj de desene animate si spune ca nu se va opri aici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×