Scene demne pentru filmele pentru adulţi cu soţia lui Cabral. Andreea Ibacka, în sânii goi şi în braţele altui bărbat. Imaginile sunt publice

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/03/2017, 08:53
Scene demne pentru filmele pentru adulţi cu soţia lui Cabral. Andreea Ibacka, în sânii goi şi în braţele altui bărbat. Imaginile sunt publice GALERIE FOTO

Pavel Bartos este astazi unul dintre cei mai nostimi prezentatori de televiziune din Romania, insa in urma cu cativa ani, actorul avea o cu totul alta imagine. Inainte sa prezinte show-ul cu talente, pe vremea cand avea cu cativa ani si cateva kilograme bune in minus, Pavel Bartos fusese distribuit in „Aniela”, prima telenovela de epoca realizata vreodata in Romania.

IMAGINI IN GALERIE FOTO

Pavel Bartos venea cu o alta imagine, mai ales ca in tinerete fusese tras ca prin inel si purtase pletele lui Kurt Cobain. Producatorilor de la acea avreme nu li s-a parut deloc o problema sa-l distribuie pe talentatul actor in scene de sex. Ce-i drept, sexul era mai cu perdea, pentru ca telenovela era una de epoca, iar oamenii aveau alte apucaturi atunci. Partenera lui Bartos a fost o alta tanara actrita, blonda si simpatica, pe nume Andreea Patrascu. Ulterior, simpatica Andreea avea sa-l cucereasca pe Cabral si avea sa-l duca in fata altarului.

Poate tocmai de aceea, la vremea respectiva, Andreea s-a delimitat putin de momentele fierbinti pe care le filmase alaturi de Bartos, explicand ca a fost vorba despre o „secventa tehnica, nimic mai mult”, scrie BZI. Secventele de dragoste sunt in general mai dificile, dar m-am concentrat, iar filmarea a decurs foarte usor, la indicatiile precise ale regizorului Iura Luncasu. O secventa de dragoste este o secventa tehnica si nu presupune nimic mai mult”, spunea viitoarea sotie a lui Cabral.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×