GALERIE FOTO. Toată Constanţa îl arată cu degetul! Ce NUMĂR DE ÎNMATRICULARE şi-a pus acest POLIŢIST

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
07/07/2016, 15:03
GALERIE FOTO. Toată Constanţa îl arată cu degetul! Ce NUMĂR DE ÎNMATRICULARE şi-a pus acest POLIŢIST GALERIE FOTO

Poliţia Rutieră a pus la punct o listă cu numerele de înmatriculare pe care cetăţenii români nu au voie să le solicite pentru propriile autoturisme. Nu mai puţin de 1.528 de combinaţii, în care cele trei litere de la final reprezintă cuvinte porcoase sau acronime ale unor instituţii, sînt interzise.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Aşadar, şoferii nu au voie să îşi pună la autovehicule numere ca XXX, SEX, CUR, COY, PUL, PYZ, FUT, MUI, MUE sau alte combinaţii de litere care formează expresii obscene. În plus, şoferii nu vor mai avea voie să folosească acronimele unor instituţii ale statului, cum ar fi POL (poliţie), DEP (Camera Deputaţilor), SNT (Senat), SRI, GUV ori WST (folosite în trecut de SPP). Alte combinaţii interzise sînt III sau OOO, pentru că literele pot fi confundate cu cifre.

Interesant este, însă, faptul că un poliţist are un astfel de număr de înmatriculare. Este vorba de un cetăţean din judeţul Constanţa, care are pe plăcuţa de la maşină scris PLM. La fel ca şi celebrul cîntăreţ Pepe. PLM se pare că este noua modă printre vedete şi nu numai.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×