GALERIE FOTO. „Telefonuuuuul! Vreau să sune telefonul!” Cum arată acum şi ce s-a ales de „slăbuţa” care a scos din sărite toată România

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
06/11/2016, 13:02
GALERIE FOTO. „Telefonuuuuul! Vreau să sune telefonul!” Cum arată acum şi ce s-a ales de „slăbuţa” care a scos din sărite toată România GALERIE FOTO

Adela Lupşe a devenit cunoscută în 2009 şi, mult timp, a fost catalogată ca fiind “isterica de la mizeul nopţii”. “Vreau să sune telefonul! De ce nu sună telefonul?”, repeta, insistent, bruneta în cadrul unei emisiuni interactive, pe Naţional TV. Reprezantaţia voluptoasei fete avea să fie sancţionată, în cele din urmă, de CNA, cu suma de 5.000 lei.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU ADELA LUPŞE!

A fost momentul în care Adela a fost trecută pe linie moartă. Adio, carieră în televiziune! Între timp, bruneta s-a schimbat enorm. A slăbit uluitor de mult şi a ajuns o adevărată bombă sexy. Mai mult, a bifat o căsătorie, dar şi un divorţ.

Momentul pare că a marcat-o. Asta dacă ţinem cont de faptul că pagina personală de Facebook este plină cu fotografii ce înfăţişează cupluri de femei în ipostaze erotice. Iar comentariile Adelei sînt, de-a dreptul, colosale: „Vreau să fac dragoste cu o femeie ca mine”, „Ce poate fi mai frumos pe lumea asta decît dragostea dintre femei”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×