Galerie foto. SEXY BRĂILEANCA şi-a arătat burtica de gravidă cu puţin timp înainte de a naşte: „Sarcina înseamnă…”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/03/2017, 22:17
Galerie foto. SEXY BRĂILEANCA şi-a arătat burtica de gravidă cu puţin timp înainte de a naşte: „Sarcina înseamnă…” GALERIE FOTO

Sexy Brăileanca este în ultimul trimestru de sarcină. Vedeta le-a arătat fanilor săi burtica, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

„Sarcina înseamnă să ai companie înăuntrul pielii tale!”, le-a transmis Sexy Brăileanca fanilor.

„Cea mai frumoasa mamă!”, a lăudat-o cineva pe Sexy Brăileanca, în timp ce o altă persoană i-a urat: „Naştere uşoară”.

Sexy Brăileanca a trecut prin momente grele în timpul sarcinii. Vedeta susţinea cu ceva timp în urmă că a fost bătută de tatăl copilului ei şi de amanta acestuia. „Am fost ameninţată. A încercat prin toate mijloacele posibile. Am fost bătută în speranţa că voi pierde această sarcină. Nu a fost o sarcină programată, nu ne-am dorit-o. Când am făcut testul am luat hotărârea să păstrăm acest copil (…) Eu tind să cred că a fost inopinant. Ne-am întâlnit întâmplător pe stradă. Au venit după mine, am încercat să-i evit total. Au început să mă jignească, atât pe mine, cât şi pe copil, făcându-l bastard. Au sărit la bătaie şi m-au ameninţat că mă vor călca în picioare până voi avorta acest copil pe gură. Acestea au fost expresiile lor”, declara Sexy Brăileanca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×