GALERIE FOTO. SCENE-ŞOC azi-noapte la Botoşani. Totul a plecat de la gafa Lorei: S-A VĂZUT TOT! Imediat, bărbaţii înfierbîntaţi au sărit pe ea. Jandarmii au intervenit şi…

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
18/08/2016, 00:05
GALERIE FOTO. SCENE-ŞOC azi-noapte la Botoşani. Totul a plecat de la gafa Lorei: S-A VĂZUT TOT! Imediat, bărbaţii înfierbîntaţi au sărit pe ea. Jandarmii au intervenit şi… GALERIE FOTO

Lora a făcut spectacol la cîteva sute de Primăria Stăuceni. Artista de 34 de ani a  cîntat live! A încins atmosfera alături de band-ul său şi de două dansatoare.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Ia uite acolo băieţi cu berea! Bine măi băieţi. Fetelor, hai să vă întreb: ia spuneţi-mi şi mie, aveţi băieţi buni aici? Domnilor, nu ştiu ce aţi făcut până acum, dar puteţi îndrepta”, a spus Lora după prima melodie.

Îmbrăcată provocator, Lora a stîrnit imaginaţia tuturor masculilor. Îmbrăcată cu blugi scurţi şi tricou pe sub care nu avea nimic, a încins bărbaţii în sensul cel mai propriu al cuvîntului. Motiv numai bun pentru masculii din Stăuceni să se dezbrace şi să se urce pe gard.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×