GALERIE FOTO. S-a terminat vara, dar fetele nu se satură de mare! La Techirghiol, la Marea Moartă şi pe alte plaje unde nămolul e la putere, tinerele dau năvală! Poze şi selfie-uri cu domnişoarele înnămolite! Oare ce o fi fost în capul lor?

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/09/2016, 08:47
GALERIE FOTO. S-a terminat vara, dar fetele nu se satură de mare! La Techirghiol, la Marea Moartă şi pe alte plaje unde nămolul e la putere, tinerele dau năvală! Poze şi selfie-uri cu domnişoarele înnămolite! Oare ce o fi fost în capul lor? GALERIE FOTO

Namoloterapia este unul dintre cele mai vechi tratamente utilizate pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Foarte multe vedete din showbizz-ul autohton au apelat la nămol, iar Andreea Bănică şi Andreea Mantea sînt cele mai cunoscute.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Lacul Techirghiol este cel mai cunoscut loc din România unde se efectueză tratamente cu nămol. Este cel mai întins lac salin din România, cu lungimea de 7.500 metri şi adîncimea de maximum 9 metri. Printre altele, nămolul tratează reumatismul cronic, osteoartritele, artrita, dureri ale ligamentelor musculare, eczeme, etc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×