GALERIE FOTO. A renunţat la INHIBIŢII! Cum a pozat Andreea Ibacka pentru Cabral!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/09/2015, 20:35
GALERIE FOTO. A renunţat la INHIBIŢII! Cum a pozat Andreea Ibacka pentru Cabral! GALERIE FOTO

Andreea Ibacka si-a surprins fanii cu mai multe fotografii realizate in vacanta petrecuta in Grecia. Cel care a facut publice imaginile, este chiar Cabral, care este tare mandru de socia lui. ( CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Cabral a postat pe contul sau hobbyul pe care il are cand merge in vacanta: sa ii faca poze sotiei: „I-am făcut câteva poze la nefastă… ori am eu talent ca fotograf, ori Andreea Ibacka nu e chiar urâţică…”

„Cu toate ca a venit toamna… zilele trecute am dat peste o plaja de vis (inca primitoare) din Kavala, Grecia.Acolo am realizat si fashion shooting -ul acesta care sper sa-ti aduca un strop de culoare la final de saptamana. In suflet si in garderoba, de ce nu? Acum, daca ar fi sa vorbim despre tendinte, ti-as spune ca imprimeul cu flori este very HOT toamna aceasta. Fie ele flori de mar ori ba. Dar se prea poate sa fi vazut deja treaba aceasta si pe alte bloguri ori prin revistele de moda, iar acum sa fii pur si simplu in cautarea unor alternative care sa te faca sa te simti bine in pielea ta.Tocmai de aceea iti propun aceasta rochita mini prinsa cu siret in dreptul gatului, cu maneci 3/4 (potrivite pentru vremea de afara) si un decupaj cat se poate de sexy care iti lasa spatele gol sa cucereasca audienta. Ca daca n-ar fi, nu s-ar mai povesti!”, a scris Andreea Ibacka pe blogul ei.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×