GALERIE FOTO. PRIMA REACŢIE, uluitoare, a fostului logodnic al Cătălinei Ponor, după eşecul gimnastei de la RIO! Sportiva l-a părăsit în 2016, iar el a făcut ACUM publică IMAGINEA ASTA. Cătălina va plînge de ruşine

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
17/08/2016, 10:03
GALERIE FOTO. PRIMA REACŢIE, uluitoare, a fostului logodnic al Cătălinei Ponor, după eşecul gimnastei de la RIO! Sportiva l-a părăsit în 2016, iar el a făcut ACUM publică IMAGINEA ASTA. Cătălina va plînge de ruşine GALERIE FOTO

Olimpiada de la Londra a însemnat pentru Cătălina Ponor o etapă imortantă din viaţa ei. Nu doar sportiv, ci şi sentimental. Gimnasta s-a cuplat cu Tommy Ramos în urmă cu patru ani, iar cei doi s-au şi logodit.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Relaţia nu s-a încheiat, însă, şi la altar. Asta deoarece Cătălina a decis să-l părăsească la începutul lui 2016. Tommy a aşteptat momentul şi, la scurt timp după ce gimnasta a obţinut un rezultat slab la bîrnă, a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare el şi noua lui iubita.

Vilmarie Mojica este fata care i-a furat inima lui Tommy Ramos. Este, la rîndul ei, sportive şi componentă a echipei naţionale de volei a statului Puerto Rico.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×