Poze intime cu O PREZENTATOARE TV au apărut pe net. Mai mare ruşinea….

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/10/2016, 08:01
Poze intime cu O PREZENTATOARE TV au apărut pe net. Mai mare ruşinea…. GALERIE FOTO

O prezentatoare TV susţine că a fost victima hackerilor, după ce mai multe fotografii cu ea în ipostaze sexy au ajuns pe Internet.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO 

Vedeta, care a fost în trecut şi actriţă şi chiar a pozat pentru Playboy, spune că de pe adresa de e-mail i-au fost şterse toate pozele de la nuntă, i-a fost şters complet unul dintre conturi, iar apoi au fost „scurse” online imagini cu ea în ipostaze compromiţătoare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Rusoaica Dana Borisova (40 de ani) crede că cel care a vrut să-i facă rău este însuşi fostul ei soţ, afaceristul Andrey Tishchenko, scrie click.ro. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2015, însă au divorţat după numai opt luni.

Deşi se simte ruşinată pentru fotografiile indecente, Dana spune că este mai afectată de faptul că hackerii i-au şters imaginile cu fiica ei, Polina. „De două ori au trimis poze memorabile de pe adresa de mail, acum pur şi simplu mi-au şters contul. Cel mai supărător lucru este că aveam o grămadă de poze superbe cu fiica mea salvate acolo, pe care nu le aveam pe niciunul din calculatoarele mele”, a declarat ea.

Închide ×