Poze intime cu O PREZENTATOARE TV au apărut pe net. Mai mare ruşinea….

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/10/2016, 08:01
Poze intime cu O PREZENTATOARE TV au apărut pe net. Mai mare ruşinea…. GALERIE FOTO

O prezentatoare TV susţine că a fost victima hackerilor, după ce mai multe fotografii cu ea în ipostaze sexy au ajuns pe Internet.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO 

Vedeta, care a fost în trecut şi actriţă şi chiar a pozat pentru Playboy, spune că de pe adresa de e-mail i-au fost şterse toate pozele de la nuntă, i-a fost şters complet unul dintre conturi, iar apoi au fost „scurse” online imagini cu ea în ipostaze compromiţătoare.

Rusoaica Dana Borisova (40 de ani) crede că cel care a vrut să-i facă rău este însuşi fostul ei soţ, afaceristul Andrey Tishchenko, scrie click.ro. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2015, însă au divorţat după numai opt luni.

Deşi se simte ruşinată pentru fotografiile indecente, Dana spune că este mai afectată de faptul că hackerii i-au şters imaginile cu fiica ei, Polina. „De două ori au trimis poze memorabile de pe adresa de mail, acum pur şi simplu mi-au şters contul. Cel mai supărător lucru este că aveam o grămadă de poze superbe cu fiica mea salvate acolo, pe care nu le aveam pe niciunul din calculatoarele mele”, a declarat ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×