GALERIE FOTO. Petronela trăia un coşmar. Pînă şi cei 3 copii ai ei rîdeau de ea şi au poreclit-o ”Baba Cloanţa”! E INCREDIBIL însă cum arată acum! CE SEXY ESTE!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/09/2016, 10:14
GALERIE FOTO. Petronela trăia un coşmar. Pînă şi cei 3 copii ai ei rîdeau de ea şi au poreclit-o ”Baba Cloanţa”! E INCREDIBIL însă cum arată acum! CE SEXY ESTE! GALERIE FOTO

Petronela nu a avut deloc o copilărie liniştită. La vîrsta de 9 ani a căzut pe gheaţă, iar în urma loviturii nasul a început să îi crească strîmb. A întîmpinat probleme inclusiv cu dantura. Însă acest lucru nu a împiedicat-o să participe la emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit”, unde a devenit celebră.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Petronela este mama a trei copii, iar faţă de aceştia a încercat să nu pară complexată de defectele cu care se chinuie încă din copilărie. ”Cei trei copii ai mei şi-ar dori ca mama lor să nu arate ca baba cloanţa, mai ales cînd prietenii şi colegii le spun aceste mici răutăţi. Asta e deja o problemă care mă împiedică să particip cu ei la diferite acţiuni cultural-educative de grup”, a dezvăluit Petronela, care acum arată foarte bine şi nu mai are nici un motiv să se simtă inferioară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×