GALERIE FOTO. O vezi des la PRO TV, dar niciodată aşa! Corina Caragea, imagini care i-au făcut pe bărbaţi să exclame: „Nu pot să cred că tu ai face asta!” Fotografii incendiare!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/11/2016, 00:00
GALERIE FOTO. O vezi des la PRO TV, dar niciodată aşa! Corina Caragea, imagini care i-au făcut pe bărbaţi să exclame: „Nu pot să cred că tu ai face asta!” Fotografii incendiare! GALERIE FOTO

Corina Caragea este considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România. De curînd, vedeta postului Pro TV şi-a schimbat look-ul. Ce-i drept, pentru cîteva minute. “Nu pot să cred că tu ai face asta!”, a fost una dintre reacţiile fanilor.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

“O recunoaşteţi pe fata din poza alăturată? Că eu nu! Colegii de la emisiunea ‘Vorbeşte Lumea’ şi-au pus imaginaţia la bătaie şi mi-au propus să joc un rol pentru cîteva minute: Nicole Scherzinger. Ştiţi probabil deja că sînt conservatoare în ceea ce priveşte părul meu, că ţin la el şi nu mă încumet să îl ‘atac’ cu foarfeca, decolorare sau exces de produse de styling. Totuşi, mi-a surîs ideea şi, după 2 ore de aşteptat cuminte pe scaun, m-am trezit ALTCINEVA. Ce spuneţi? Care vă place mai mult? Corina sau Nicole, în videoclipul ‘Hush Hush’?”, a scris Corina pe propriul site.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×