Ştiai? Ele sunt surorile Andreei Marin! Cristina, Gabriela şi Andreea, una mai frumoasă ca cealaltă! GALERIE FOTO. Doamne, cât de bine pot să arate! Nu ştii care este cea mai spectaculoasă

Mirela Apostol   
în Hotnews
20/04/2016, 08:50
Ştiai? Ele sunt surorile Andreei Marin! Cristina, Gabriela şi Andreea, una mai frumoasă ca cealaltă! GALERIE FOTO. Doamne, cât de bine pot să arate! Nu ştii care este cea mai spectaculoasă GALERIE FOTO

Toată lumea o cunoaşte pe sora Andreei Marin, Cristina, însă puţini ştiu că “Zâna” mai are o soră vitregă, în vârstă de 25 de ani. Tânără, pe numele ei Gabriela, este fiica tatălui Andreei, din a treia căsnicie.

Andreea Marin are o soră vitregă, de 25 de ani, care locuieşte în Iaşi şi este încă studentă, la Facultatea de Arhitectură “G.M. Cantacuzino”. Gabriela este fiica tatălui vedetei, din cea de-a treia căsătorie a acestuia, cu Renata Marin.

Andreea are numai cuvinte de laudă pentru sora ei vitregă, despre care spune că e “o fată frumoasă şi deşteaptă”. Diva chiar i-a promovat tricourile pe care Gabriela le confecţionează, conform agentiadepresamondena.com.
Andreea Marin mai are o soră, pe care lumea o cunoaşte foarte bine. Cristina, care este căsătorită şi are doi copii, apare alături de fosta vedetă din televiziune la evenimente şi în pictoriale.

Andreea şi Cristina şi-au pierdut mama într-un accident de maşină, în 1984. Maşina în care se afla familia lor a fost izbită puternic de un automibil. Cele două fete, care aveau pe atunci 9, respectiv 4 ani, se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Mama lor, Violeta, se afla pe scaunul din dreapta şoferului şi a fost grav rănită şi a murit în drum spre spital.

Sursa: EVZ Monden

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×