GALERIE FOTO | N-o să crezi cum arată CIORBA de la McDonald’s! Ce conţine, de fapt, şi ce culoare are

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/03/2017, 21:09
GALERIE FOTO | N-o să crezi cum arată CIORBA de la McDonald’s! Ce conţine, de fapt, şi ce culoare are GALERIE FOTO

De puţin timp, faimoasa companie McDonald’s a lansat în România primul tip de mâncare gătită! Gătită – vorba vine, pentru că este vorba despre o ciorbă care vine gata făcută, la pungă.

Fiecare ciorbă este servită într-un bol de plastic, la care va fi ataşat o lingură de plastic. Curios este însă faptul că nu conţine deloc ciorbă. Ingredientele sunt:  apa, legume (32%) (roşii, cartofi, dovlecei, morcovi, fasole, ţelină, ceapă, ardei gras verde), pastă de tomate (5%), paste (1.4%) (făină de grâu dur, albus de ou deshidratat), ulei de măsline extravirgin, zahăr, sare, verdeţuri (busuioc, cimbru), extract de drojdie , arome, acidifiant (acid citric), condimente (piper alb). Totodată, de precizat că nu duce lipsă de alergen, aceştia fiind ţelină, ou şi gluten.

Decizia McDonald’s, în premieră pentru România, de a oferi mâncare „gătită”, vine ca urmare a orientarii strategiei brand-ului american de a oferi o “culoare” locală produselor servite în restaurantele sale din ţara noastră. În acest sens, în ultimii ani, restaurantele McDonald’s România au introdus în meniu produse ca McPorc şi McMici. Mai mult, iniţiativa faimosului lanţ de restaurante vine în întâmpinarea tendinţei din ce în ce mai pronunţate a românilor de a evita mâncarea de tip fast-food, considerată şi promovată a fi nesănătoasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×