GALERIE FOTO. N-a luat Liga Campionilor, dar are acasă cel mai preţios trofeu! Iubita lui Simeone, cu 18 ani mai tînără şi SUPER HOT

Gabriel Esanu   
în Galerie foto
24/07/2016, 13:27
GALERIE FOTO. N-a luat Liga Campionilor, dar are acasă cel mai preţios trofeu! Iubita lui Simeone, cu 18 ani mai tînără şi SUPER HOT GALERIE FOTO

Diego Simeone pare genul de antrenor care trăieşte pentru fotbal, iar rezultatele sale la Atletico Madrid sînt considerate adevărate minuni. Marea lui dezamăgire rămîne legată de Liga Campionilor, unde Atleti a jucat două finale, ambele pierdute dramatic în faţa rivalei Real Madrid. Dar nu vă faceţi griji, are cine să îl consoleze pe Cholo. Este vorba despre Carla Pereira, o blondă super hot, care îl face pe argentinian să uite de fotbal cînd ajunge acasă.

Carla Pereira are 28 de ani, cu 18 mai puţini decît Cholo Simeone, dar relaţia dintre cei doi, începută în urmă cu mai bine de doi ani, merge absolut perfect. Diego Simeone s-a despărţit în 2008 de Carolina Baldini, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună trei băieţi.

Şi Carla Pereira a avut o relaţie foarte mediatizată înainte de a-l întîlni pe Diego Simeone. S-a iubit cu Joaquin Cortes, 47 de ani, cel mai cunoscut dansator de flamenco din Spania, dar a trăit o adevărată dramă, în 2009. Cortes a sunat-o chiar în timp ce se afla la nunta unei bune prietene, la care şi el ar fi trebuit să ajungă, şi i-a transmis că relaţia s-a terminat.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI SUPER HOT CU IUBITA LUI SIMEONE, CARLA PEREIRA

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×