GALERIE FOTO. Moise a devenit erou după ce a filmat un BEŢIV cum hărţuia o elevă de 15 ani

Gabriel Esanu   
în Monden
07/11/2016, 09:49
GALERIE FOTO. Moise a devenit erou după ce a filmat un BEŢIV cum hărţuia o elevă de 15 ani GALERIE FOTO

Un rapper din SUA a devenit erou peste noapte în SUA după ce a salvat o fată de 15 ani de la viol. Moise Morancy s-a urcat în autobuz şi a văzut cum un bărbat, vizibil afectat de aburii alcoolului, o pipăia pe tînără. Fata striga disperată după ajutor.

Rapperul a intervenit şi a reuşit în cele din urmă să îl imobilizeze pe agresor, în timp ce a filmat toată acţiunea. A chemat imediat Poliţia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Surpriză, însă, în momentul în care forţele de ordine şi-au făcut apariţia. Moise a fost încătuşat de poliţişti pentru că l-a bătut pe agresor, care avea sînge pe faţă. În cele din urmă, după ce martorii au intervenit, poliţiştii l-au reţinut pe adevăratul vinovat, cel care a încercat să violeze fata, iar Moise a fost eliberat şi felicitat. A primit şi un trandafir din partea fetei, în semn de recunoştinţă pentru că a salvat-o.

DĂ CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA INCIDENTUL DIN AUTOBUZ

Închide ×