GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Mihaela RĂDULESCU, fotografiată FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ pe ea!!! Imagini HOT!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/10/2015, 00:00
GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Mihaela RĂDULESCU, fotografiată FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ pe ea!!! Imagini HOT! GALERIE FOTO

Fosta prezentatoare TV a etalat o ţinută foarte îndrăzneaţă la un eveniment care a avut loc la Monaco şi la care a jucat rolul de gazdă.

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU MIHAELA RĂDULESCU FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ! SE VEDE TOT!)

Mihaela Rădulescu a optat pentru o rochie neagră, lungă, tip sirenă, care îi punea în evidenţă bustul voluptuos şi care îi descoperea corpul destul de mult, având o bandă transparentă care pornea de la nivelul sînilor până în apropierea genunchilor. Mai mult, rochia arăta clar că vedeta nu purta lenjerie intimă!

Acolo, ea a a avut ocazia să cunoască numeroase personalităţi. “Mi-a ieşit. După felicitările primite de la dl. Kofi A.Annan şi de la organizatori, după pupăturile de la invitaţii din atâtea ţări, cred că mi-a ieşit chiar… minunat. Şi, o să credeţi sau nu, e al naibii de greu să fii haios în altă limbă, să emoţionezi şi să faci să te aplaude oameni pentru care, la începutul serii erai… nobody şi la final… erai un star cu care voiau să se pozeze. Ştiu că sună desuet, dar am fost mândră să încep seara prin a spune că vin din România… Şi tot mândră am fost să-mi donez onorariul de prezentator pentru cauza refugiaţilor şi să prezint şi donatia lui Felix Baumgartner pentru licitaţia online în beneficiul refugiaţilor – costumul cu care a traversat Canalul Mânecii, unul dintre recordurile lui mondiale”, a povestit Mihaela Rădulescu pe o reţea de socializare.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×