GALERIE FOTO. Margherita, TOPLESS în vacanţă! Cum s-a pozat

Ionuţ Cataramă   
în Monden
30/09/2016, 08:50
GALERIE FOTO. Margherita, TOPLESS în vacanţă! Cum s-a pozat GALERIE FOTO

Aflată printre vedetele ”înregimentate” să filmeze în Deltă, pe braţul Sulina, un nou episod al emisiunii de diveritsment ”Potftiţi la muncă!”, Margherita de la Clejani le-a oferit privitorilor un moment de senzaţie. Toată echipa de producţie, dar şi cei câţiva trecători care asistau la ”coacerea” show-ului i-au putut vedea fundul în toată splendoarea lui!

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

”Vinovat” de acest moment de neuitat, oferit involuntar ca bonus  de Margherita, este chiar nea Marin. Mai în glumă, mai în serios, el l-a provocat pe omologul său, căpitanul de echipă Liviu Vârciu să-şi arate muşchii şi să ajungă pe o navă acostată în Portul Sulina folosindu-se doar de parâma groasă întinsă de la bordul acesteia până la mal. Nereuşita lui Liviu, care a abandonat rapid, aproape ruşinos, după câteva palide sforţări ale masei musculare, a ambiţionat-o pe fata artiştilor de la Clejani care s-a prins în pariul bărbaţilor. Fără să realizeze că frumoasele-i picioare dar şi posteriorul lucrat îi sunt acoperite doar de o fustiţă extrem de scurtă, bruneta a luat sfoara groasă între picioare încercând, prin forţa braţelor, să se apropie măcar câţiva centimetri de vaporul aflat la vreo 50 de metri distanţă de ţărm. Poziţia perfectă le-a permis tuturor celor din echipa de filmare, dar şi unor localnici curioşi, martori la facerea show-ului, să vadă ce nu văzuseră, cu siguranţă, niciodată: fundul Margheritei şi chiloţeii ei minusculi care nu au mai putut acoperi nimic în calea privilor sfredelitoare. Fieşte, nici nu a mai contat că vedeta de televiziune nici măcar nu a reuşit să se clintească pe parâmă pentru că fiecare secundă în care ea a stat atârnată cu capul în jos a fost apreciată la maximum de asistenţa extaziată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Închide ×