GALERIE FOTO. Îţi mai aminteşti de frumoasa Sue Ellen din serialul Dallas? Vezi cum arată acum vedeta

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/04/2016, 09:45
GALERIE FOTO. Îţi mai aminteşti de frumoasa Sue Ellen din serialul Dallas? Vezi cum arată acum vedeta GALERIE FOTO

Linda Gray a fost cel mai iubit personaj din serialul Dallas. Sue Ellen, sotia alcoolica a magnatului J.R. Ewing a tinut cu sufletul la gura telespectatorii. In realitate, Linda a avut parte de multe suisuri si coborasuri, la fel ca si personajul sau. ”Viata mea a fost buna, rea, dureroasa si tragica”, concluzioneaza actrita intr-o propozitie cei 75 de ani pe care ii are.
Desi multe femei trecute de 70 de ani isi arata varsta, Linda este o femeie frumoasa si are un corp de invidiat astfel ca poate spune lejer ca abia a implinit 50 de ani. Este norocoasa ca are gene bune, pentru ca operatii estetice i-a fost frica sa-si faca. ”Nu am nicio operatie estetica pentru ca mi-a fost frica. Am incercat o singura data Botoxul, dar am renuntat la el”.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Desi toata lumea urmarea cu sufletul la gura serialul Dallas si pe Sue Ellen care avea probleme cu alcoolul, nimeni nu stia ca si in realitate Linda Grey avea probleme mari. La acea vreme, actita avea mari probleme in casnicia cu regizorul si fotograful Ed Thrasher cu care s-a maritat de tanara, pe cand avea 21 de ani.

Sursa: bzi.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×