Galerie foto incendiară cu Gianina din Las Fierbinți! Anca Dumitra și-a vrăjit fanii cu decolteul ei

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/01/2019, 17:22
Galerie foto incendiară cu Gianina din Las Fierbinți! Anca Dumitra și-a vrăjit fanii cu decolteul ei GALERIE FOTO
Cum arată interpreta Gianinei din serialul Las Fierbinți, Anca Dumitra?

Mulți o cunosc pe Gianina din Las Fierbinți, dar puțini știu cât de frumoasă, elegantă și senzuală este cea care o interpretează, Anca Dumintra. Frumoasa cu ochi verzi reprezintă unul din cele mai iubite personaje din serialul de comedie. Aceasta este destul de activă în spațiul online, unde își încântă fanii cu fotografii superbe și cu clipe memorabile din viața sa.

Mă surprind copiindu-i gesturile – o privire, o ocheadă caracteristică ei. Ai mei se amuză copios. Oricum, în familie, sunt luată des peste picior din pricina pățaniilor prin care trece Gianina„, a povestit Anca Dumitra.

Interpreta Gianinei din Las Fierbinți, Anca Dumitra, își surprinde fanii cu fotografii sexy

Anca Dumitra s-a mutat de la Craiova la București pentru a-și îndeplini visul. Tânăra actriță s-a dus la castingul pentru un rol în cel mai iubit serial de comedie, Las Fierbinți, iar acum se poate mândri cu o carieră consolidată în televiziune, care se îndreaptă bine și spre una în teatrul românesc.  Anca Dumitra face furori pe rețelele de socializare unde îi surprinde pe fani cu frumusețea sa. Chiar dacă deseori adoptă un look natural, actrița își încântă urmăritorii.

Anca Dumitra, interpreta Gianinei din Las Fierbinți
Anca Dumitra, interpreta Gianinei din Las Fierbinți

De asemenea, actrița a mărturisit că i se pare distractiv să intre în pielea personajului. După ore nenumărate de filmări, Anca Dumitra merge acasă cu câteva din gesturile tinerei, astfel că familia sa se distrează pe cinste văzând-o pe actriță.„Suntem diferite, e firesc să fie aşa, pentru că Gianina e un personaj. Eu tot timpul am văzut-o pe Gianina ca pe o tipă naivă, simpatică şi mi-am dorit-o înainte de toate să fie pe placul telespectatorilor, adică oamenilor să le fie drag să o privească şi să o vadă în tot felul de situaţii mai mult sau mai puţin haioase. În comun nu avem mari trăsături, dar e foarte tare, mie îmi place foarte mult să mă joc de-a Gianina. Chiar e un debut foarte frumos pe care l-am avut în televiziune şi mă bucur că suntem la al 11-lea sezon şi situaţiile sunt din ce în ce mai haioase, inedite, chiar sunt suculente, ai de unde, ce şi cum să te joci”, a povestit Anca Dumitra despre personajul pe care îl interpretează.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×