GALERIE FOTO. Înainte de a se angaja la „Cronica Cîrcotaşilor”, ‘bebeluşa’ Oana a fost DANSATOARE LA BARĂ în Ibiza

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/11/2016, 09:08
GALERIE FOTO. Înainte de a se angaja la „Cronica Cîrcotaşilor”, ‘bebeluşa’ Oana a fost DANSATOARE LA BARĂ în Ibiza GALERIE FOTO

Oana Ioniţă a devenit celebră datorită prezenţei sale în emisiunea „Cronica Cîrcotaşilor”. Numerele de dans ale blondei erau aşteptate chiar mai mult decît glumele lui Huidu şi Găinuşă.

În cazul Oanei, nu este vorba doar de talent. Şi-a dedicat toată viaţa dansului, ba chiar a studiat această artă de la o vîrstă fragedă. A fost înscrisă de mama ei la balet încă de la 4 ani, pentru ca mai apoi să termine UNATC, secţia Coregrafie-Pedagocie. Bebeluşa este profesoară de dans cu acte în regulă şi, înainte de Prima, a mai lucrat şi la Tele 7 ABC.

Puţină lume ştie că, înainte de a deveni atît de cunoscută, Oana a lucrat inclusiv în străinătate pentru a putea obţine nişte venituri suplimentare. Pe timpul verii, Bebeluşa îi încînta cu dansurile ei pe turiştii din Ibiza, la clubul Amnesia.

Printre oamenii care au admirat-o în Spania au fost actori, sportivi şi cîntăreţi celebri: brazilianul Ronaldo, Puff Daddy, Leo DiCaprio si James Blunt sînt doar cîteva exemple.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE POZE CU BEBELUŞA OANA

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×