GALERIE FOTO. Imaginile pe care vrea să le uite! Favorita lui Gigi Becali, gafa secolului în direct la TV! Rochiţa i-a fugit şi s-a văzut TOTUL!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/11/2016, 23:14
GALERIE FOTO. Imaginile pe care vrea să le uite! Favorita lui Gigi Becali, gafa secolului în direct la TV! Rochiţa i-a fugit şi s-a văzut TOTUL! GALERIE FOTO

Diana Bişinicu este artista preferată a lui Gigi Becali. În ultimii ani, vedeta a fost nelipsită de la Revelioanele organizate de patronul Stelei şi de alţi machedoni în Poiana Braşov. Latifundiarul din Pipera are o simpatie pentru Diana, iar melodiile i-au intrat la suflet. De curînd, tînăra a trecut prin clipe stînjenitoare. Pe care vrea, cel mai probabil, să le uite.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Îmbrăcată cu o rochie strîmptă, Diana a lăsat la vedere sînii, gest pe care Gigi Becali, mai mult ca sigur, nu l-a agreat. Piesa „Conga”, interpretată în original de Gloria Estefan, a făcut-o pe favorita patronului de la Steaua să ţopăie pînă cînd rochiţa pe care o purta a cedat. Aşa că Diana a rămas cu sînii pe afară în timpul melodiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×