GALERIE FOTO. Fotografii intime cu Angelina, surprinse de Brad Pitt: din culisele vieţii lor

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/10/2015, 19:04
GALERIE FOTO. Fotografii intime cu Angelina, surprinse de Brad Pitt: din culisele vieţii lor GALERIE FOTO

Ce-i drept, aceste cadre intime cu familia lor, dincolo de celebritate, surprinse de popularul actor, au fost realizate în 2008, pentru revista W, însă sunt atât de revelatoare, încât şi acum dezvăluie crâmpeie despre viaţa lor de familie atât de invidiată şi greu de surprins. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Cei de la W Magazine l-au abordat acum câţiva ani pe Brad Pitt şi l-au rugat să facă el pozele cu Angie şi copiii –asta pentru că, în interviul cu Jolie de atunci, ea a mărturisit că soţul ei e fascinat de fotografie. “Ador fotografiile lui. Unii oameni au un hobby şi găsesc cea mai rapidă cale de a-l practica şi sunt foarte mulţumiţi de rezultate. Dar Brad e cineva care studiază intens camera foto – o alege pe cea mai complicată şi chiar înţelege mecanismele sale. E foarte critic cu propria muncă”, a spus ea ( wmagazine.com)

Fotografiile cuplului de staruri au, datorită cadrelor alb-negru, o încărcătură personală, dramatică şi intimă şi ne arată frânturi din viaţa lor de familie pe care rar avem ocazia să o înţelegem în profunzime. Majoritatea cadrelor o surprind pe Angie jucăuşă, în rolul matern şi cel natural şi feminin, de iubită. Unele îi surprind pe copiii lor, pe când erau mici.

Sursă: www.okmagazine.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×