GALERIE FOTO. Ea e „geamăna” lui Kim Kardashian! Fanii vedetei sunt şocaţi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/02/2016, 16:01
GALERIE FOTO. Ea e „geamăna” lui Kim Kardashian! Fanii vedetei sunt şocaţi GALERIE FOTO
Sonia Ali (foto stânga) şi Kim Kardashian (foto dreapta) arată de parcă ar fi gemene Foto: mirror.co.uk

Mulţi fani încearcă să o copieze pe Kim Kardashian (35 de ani), urmându-i sfaturile în materie de stil şi frumuseţe, însă această femeie nu are nevoie de „îmbunătăţiri” pentru a arăta exact ca soţia rapperului Kanye West (38 de ani). Blogger-ul Sonia Ali şi Kim seamănă atât de bine, încât şi fanilor le este greu să le diferenţieze.

Sonia este din Dubai şi seamnă foarte bine cu Kim Kardashian. Chiar şi fanii brunetei au fost şocaţi de asemănarea izbitoare. Sonia a declarat pentru Buzzfeed că: „Mereu mă confundă lumea cu ea, fie că sunt la aeroport sau că sunt la cumpurpturi. Mi se întâmplă mai ales când sunt în Statele Unite ale Americii. Mie nu mi se pare că semăn, dar familia şi pretenii mi-au spus dintotdeauna că arăt ca ea.”

Sonia şi sora ei, Fyza, au un cont de Instagram, unde publică mai multe look-uri, le dau femeilor din lumea întreagă sfaturi despre machiaj şi le învaţă anumite trucuri inedite de înfrumuseţare. Nu mahiajul este, însă, „de vină” pentru asemănarea izbitoare dintre Sonia şi Kim Kardashian. Ea a publicat o imagine în care apare nemachiată, demonstrând că seamănă cu soţia lui Kanye West, fără puc de retuşuri.

Sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×