GALERIE FOTO. Două femei şi cei doi câini ai lor au plutit în Ocean timp de 5 luni!

George Heisu   
în Hotnews
28/10/2017, 00:01
GALERIE FOTO. Două femei şi cei doi câini ai lor au plutit în Ocean timp de 5 luni! GALERIE FOTO

O poveste extraordinară de genul celei din filmul „Cast away”, cu Tom Hanks, în care acesta a plutit în derivă luni în şir, a avut corespondentul ei şi în realitate. Astfel, două femei şi cele două patrupede ale lor au fost salvate după cinci luni de plutit în derivă în Pacific.

Cele două turiste americane au pornit pe o ambarcaţiune împreună cu doi câini din Hawaii spre Tahiti încă în luna mai, dar au pierdut motorul vasului în timpul unei furtuni şi nu au mai putut lua legătura cu salvatorii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Salvare miraculoasă când nu mai aveau nicio speranţă

Când şi-au pierdut toate speranţele de a mai fi salvate vreodată, o barcă pescărească taiwaneză le-a observat, la aproximativ 900 de kilometri de Japonia, şi a anunţat garda de coastă americană. O navă militară a Marinei SUA le-a salvat.

Femeile, împreună cu animalele lor de companie, spun că au putut supravieţui deoarece şi-au făcut rezerve pentru un an înainte, rezerve compuse de macaroane şi terci de ovăz, dar şi un purificator de apă. Imaginile, oferite de US Navy, le arată pe femei şi pe patrupezi în timp ce urcă pe vasul american care le-a salvat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×