Galerie FOTO: Două femei se căsătoresc, chiar dacă între ele este o diferență de 37 de ani! Cum arată

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
07/01/2019, 14:59
Galerie FOTO: Două femei se căsătoresc, chiar dacă între ele este o diferență de 37 de ani! Cum arată GALERIE FOTO
Julia Zelg şi Eileen sunt împreună de mai puţin de un an şi urmează să se căsătorească

Două femei, una din Brazilia şi una din SUA, urmează să se căsătorească, deşi între ele este o diferenţă de 37 de ani. Se numesc Julia Zelg şi Eileen şi au 24, respectiv 61 de ani. Cele două locuiesc împreună în Londra şi plănuiesc să facă nunta în vara acestui an.

Julia şi-a dus iubita cu 37 de ani mai în vârstă în vizită în Brazilia, pentru a-i cunoaşte părinţii, ce locuiesc în ţara sa natală. Relaţia dintre Julia şi Eileen a fost făcută publică în toamna anului trecut, iar cunoscuta vloggeriţă a cerut-o de soţie pe Eileen chiar înainte de Crăciun, după care şi-au cumpărat bilete pe direcţia Brazilia.

Julia Zelg se iubeşte cu Eileen de mai puţin de un an şi se vor căsători

Cele două s-au cunoscut în septembrie 2018 pe platforma Tinder şi de atunci sunt de nedespărţit, după cum a povestit Julia Zelg, care nu mai vede viaţa fără iubita ei, Eileen: „Am întâlnit-o pe această femeie și este cea mai uimitoare persoană pe care am văzut-o. Este sufletul meu pereche. Mă simțeam bine fiind singură, dar am întâlnit-o pe ea și totul s-a schimbat”, a mărturisit Julia.

Julia Zelg (24 de ani) se îmbrăţişează cu Eileen, iubita sa cu 37 de ani mai în vârstă (61 de ani)
Julia Zelg (24 de ani) se îmbrăţişează cu Eileen, iubita sa cu 37 de ani mai în vârstă (61 de ani)

Cele două s-au mutat rapid împreună, însă nu înainte de a cântări bine toate detaliile: „Nu am acționat impulsiv când ne-am mutat împreună, am discutat toate aspectele. Au existat foarte multe argumente să ne mutăm împreună și suntem foarte foarte fericite amândouă” , a mai adăugat ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×