DETALIUL INTIM observat de toată lumea! Ce ASCUNDE Mihaela Rădulescu în SLIP: „Vă aduc aminte că am 45 de ani”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/11/2016, 13:54
DETALIUL INTIM observat de toată lumea! Ce ASCUNDE Mihaela Rădulescu în SLIP: „Vă aduc aminte că am 45 de ani” GALERIE FOTO

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai sexy şi controversate vedete in showbizz. Imediat cum „Românii au talent” s-a terminat, femeia de 45 de ani a plecat în vacanţă alături de fiul ei şi de mai mulţi prieteni.

VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE SUS! 

„Vă aduc aminte că am 45 de ani şi fac sport zilnic, mănînc sănatos şi controlat şi încerc să nu-mi irosesc viaţa şi tinereţea (credeţi-mă, buletinul e o tîmpenie, în suflet e vîrsta reală!) cu nimic din ce mi-ar întuneca zîmbetul. Mă bazez cel mai mult pe… iubire, în absolut toate direcţiile – de la aceea pentru mine însămi şi cei foarte apropiaţi, pîna la cei care mă inspiră, fie şi de la mare distanţă, dar şi pe grija permanentă de a-mi umple timpul vieţii cu exact ceea ce are valoare, greutate în timp şi gust îmbătător…. Nici nu vă imaginaţi ce gusturi şi arome are viaţa, cînd o consumi cu capul îmbrăţişat de suflet…”, a postat Mihaela pe un site de socializare.

Prietenii virtuali ai vedetei TV au sesizat, însă, un detaliu. Este vorba despre un tatuaj. „Scuză-mi întrebarea indiscretă, dar am un simţ dezvoltat către mici detalii… ăla e un tatuaj ce iese timid din slip?”, a comentat una dintre fanele Mihaelei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×