GALERIE FOTO. Cum arată prima iubită a lui Cătălin Măruţă, din tinereţe

Mirela Apostol   
în Hotnews
03/06/2016, 08:20
GALERIE FOTO. Cum arată prima iubită a lui Cătălin Măruţă, din tinereţe GALERIE FOTO

Cătălin Măruţă este unul dintre cei mai de succes oameni de televiziune. Căsătorit cu Andra, celebra cîntăreaţă, cei doi au împreună doi copii.

Însă, înainte de a-şi întîlni consoarta, şi Cătălin Măruţă a avut parte de ale tinereţii valuri. Prima iubită a lui Măruţă se numea Dana Pistol, o blondă care era mai mare decît soţul Andrei.

„Era urâţel rău de tot, dar aşa erau toţi băieţii acolo. Plus că el avea «papagal», nu era deloc timid cu fetele… Dana era mult mai mare ca el. Au fost vreo doi ani şi ceva împreună, cam de când avea el 14-15 ani pana la vreo 17. El o placea mult, îi plăcea cum arata, dar era îndragostit de alta fata… de verişoara iubitei lui, Alexandra, o blondă foarte frumoasa, cu ochi albaştri”, a declarat un apropiat al prezentatorului tv.

Aceeaşi sursă a punctat: „Era un adevarat «Casanova»! Facea orice ca să impresioneze fetele. Avea un Opel albastru şi îmi aduc aminte că odata, dupa ce si-a luat carnetul, a intrat cu masina într-un stalp. Deh, eroisme specifice vârstei, voia sa dea pe spate o fata”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×