GALERIE FOTO | Cum arăta Oana Zăvoranu înainte să fie celebră

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/01/2017, 18:08
GALERIE FOTO | Cum arăta Oana Zăvoranu înainte să fie celebră GALERIE FOTO

Deşi actualmente Zăvo este una dintre cele mai impozabile dive din showbiz-ul autohton, cu totul altfel stăteau lucrurile în trecutul Oanei.

Înainte de a dat lovitura pe micul ecran – ca actriţă de telenovele -, tânăra bucureşteancă a studiat Dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, însă la finele anului şcolar avea să realizeze că nu e meseria tocmai potrivită pentru ea. Şi astfel, având câţiva prieteni foarte buni de familie care cochetau cu televiziunea, a decis să se prezinte la un casting pentru postul de moderator al unei emisiuni.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

La început nu credea nici în ruptul capului că va fi selectata, însă a fost foarte norocoasă şi a devenit prezentatoarea emisiunii „Vara pentru 2” de la postul TVR2. Oana a dat dovada de mult profesionalism şi nu a rămas doar la stadiul de moderatoare la acea emisiune, prezentând chiar şi renumitul fetival Cerbul de Aur. Marea ei şansă a fost atunci când a fost aleasă să joace în telenovela „Numai Iubirea”, telenovelă care i-a adus o mulţime de fani şi multa faimă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×