GALERIE FOTO. Cristi Tănase are o nouă iubită! E din familie bună, dar a pozat nud

înGalerie foto
30/07/2015, 00:02
GALERIE FOTO. Cristi Tănase are o nouă iubită! E din familie bună, dar a pozat nudGALERIE FOTO

Cristi Tănase trece prin cea mai bună perioadă a vieţii. A reuşit în cele din urmă să se plece de la Steaua şi să obţină o mărire consistentă de salariu la Tianjin Teda. În plus, are acum motive de satisfacţie şi pe plan personal, anunţă Cancan.ro. CLICK PE POZE SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU NOUA IUBITA A LUI DODEL!!! ARATA DEMENTIAL!

„Dodel” şi-a găsit o nouă iubită şi de data asta relaţia pare mai serioasă ca niciodată. Mădălina Urloiu, 26 de ani, este focoasa brunetă care i-a furat inima fostului căpitan al Stelei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mădălina face parte dintr-o familie importantă. Tatăl ei este politicianul buzoian Valentin Urloiu, care a concurat fără succes la alegerile locale pentru Primăria din Valea Rîmnicului. Verişoara Mădălinei este soţia primarului din sectorul 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă.

În trecut, Mădălina a aprins imaginaţia bărbaţilor după ce a pozat nud într-un pictorial incendiar într-o revistă dedicată bărbaţilor.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×