GALERIE FOTO. Ciara şi-a etalat silueta impecabilă la plajă. Cum a scăpat artista de kilogramele în plus după ce a născut

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/01/2016, 13:19
GALERIE FOTO. Ciara şi-a etalat silueta impecabilă la plajă. Cum a scăpat artista de kilogramele în plus după ce a născut GALERIE FOTO

In urma cu un an si jumatate, Ciara a devenit mamica, dar sarcina nu a lasat nicio urma pe trupul frumoasei artiste.

Cantareata a publicat cateva poze pe pagina sa de Facebook in care arata de-a dreptul impecabil. Imbracata intr-un costum de baie negru, cantareata s-a distrat la plaja alaturi de fiul ei, Future Zahir Wilburn.
Ciara nu s-a multumit doar sa scape de kilogramele in plus de dupa nastere. A mers si la sala, iar acum trupul ei arata spectaculos. Supla si tonifiata, Ciara isi permite sa imbrace tinute sumare, care sa ii puna silueta perfecta in valoare.

In timpul sarcinii, Ciara s-a ingrasat 30 de kilograme, iar antrenorul Gunnar Peterson i-a facut un program personalizat prin care sa slabeasca. „Imediat ce medicul ginecolog mi-a a spus ca pot face sport, eram pe banda de alergat zi de zi. Cu antrenorul fetelor Kardashian Ciara petrece cate o ora pe zi, timp in care face excercitii extrem de solicitante, scrie perfecte.ro.
Vedeta face zilnic cate un circuit pliometric cardio cu elemente de box. Ii place la nebunie acest program pentru ca „este un antrenament 3 in 1: lucreaza muschii, inima si mintea”. „Dupa ce fac cateva circuite, ma simt ca si cum as fi cucerit lumea”, spune Ciara. Pe langa ora petrecuta alaturi de Peterson, Ciara mai face inca doua circuite pe cont propriu, seara. Desigur, tine si o dieta echilibrata si bea foarte multa apa.

Sursa: stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×