GALERIE FOTO. Cele mai sexy asistente medicale. Pacienţii merg la spital doar să le vadă. Cum arată cînd renunţă la haine. IMAGINI NECENZURATE

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/03/2017, 18:00
GALERIE FOTO. Cele mai sexy asistente medicale. Pacienţii merg la spital doar să le vadă. Cum arată cînd renunţă la haine. IMAGINI NECENZURATE GALERIE FOTO

Kay a fost denumită, de curînd, “cea mai sexy asistentă medicală din lume”, de peste cei 100.000 de admiratori pe care îi are pe un site de socializare.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU ASISTENTA CARE ÎI BAGĂ PE TOŢI ÎN BOALĂ! E DEMENŢIALĂ FĂRĂ HAINE PE EA!

Tînără este studentă la Universitatea din New York, iar atunci cînd nu se află la cursuri sau la locul de muncă, adoră să se fotografieze în poziţii incendiare, cu care îşi delectează fanii.

Exemplul tinerei a fost luat de o asistentă medicală din Taiwan, Carina Linn de 23 de ani, care a strâns în doar 66 de posturi peste 180.000 de urmăritori. Carina lucrează ca asistentă medicală din Taiwan şi în timpul liber pozează provocator şi distribuie imaginile pe Instagram.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO pentru a vedea imagini cu provocatoarea asistentă

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×