Galerie foto. Ce soţie sexy are Dorin, ex “Valahia”! A “rupt” topurile in trecut, dar a renunţat la celebritate şi s-a aşezat la casa lui

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/03/2017, 08:42
Galerie foto. Ce soţie sexy are Dorin, ex “Valahia”! A “rupt” topurile in trecut, dar a renunţat la celebritate şi s-a aşezat la casa lui GALERIE FOTO

Dorin Topala, cel care facea furori pe vremuri alaturi de Mihai Traistariu in formatia “Valahia”, a renuntat de ani buni la muzica si s-a dedicat vietii de familist. Vezi cum arata artistul si ce s-a intamplat cu el in ultimii ani. Topala a absolvit Academia Navala din Constanta, s-a casatorit cu Rodica, o bruneta frumoasa foc, iar cei doi au impreuna o fetita minunata.

Dorin, Costi Ionita si Mihai Traistariu faceau furori in urma cu mai multi ani cu melodiile lor, iar “Valahia” era una din cele mai vandute trupe din Romania. Daca fostii lui colegi nu au renuntat la muzica, Dorin s-a retras definitiv din viata artistica in urma cu ceva timp, iar in prezent isi vede linistit de viata.

Dupa ce a plecat din “Valahia”, fostul coleg al lui Mihai Traistariu si Costi Ionita nu a mai cantat si s-a dedicat carierei de marinar. Desi are un job la care multi viseaza inca din copilarie, marea bucurie a lui Dorin Topala este legata de familia sa. O iubeste la nebunie pe Rodica, iar aceasta ii face viata foarte frumoasa. Cei doi se inteleg de minune, iar Alexandra, fiica lor, le lumineaza existenta. Dorin si Rodica mai au inca un copil si fac tot posibilul ca mostenitorii lor sa fie cat mai fericiti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×