GALERIE FOTO. KIM KARDASHIAN DE ROMÂNIA, IMAGINI INCENDIARE! Cum şi-a înnebunit fanii! GOALĂ arată demenţial!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
18/04/2016, 01:30
GALERIE FOTO. KIM KARDASHIAN DE ROMÂNIA, IMAGINI INCENDIARE! Cum şi-a înnebunit fanii! GOALĂ arată demenţial! GALERIE FOTO

Alexandra Harra, cunoscută în America ca fiind sosia leită a lui Kim Kardashian, a postat pe o reţea de socializare mai multe imagini cu ea în costum de baie, iar prietenii săi virtuali nu au ezitat să le aprecieze.

Frumoasa româncă a devenit cunoscută datorită formelor sale apetisante, dar mai ales a posteriorului său. Fiica clarvătătoarei Carmen Harra face senzaţie de fiecare dată cînd apare, iar fotografia postată de ea, cu puţin timp în urmă, a făcut furori pe internet.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CLICK PE GALERIA FOTO DE SUS PENTRU A VEDEA IMAGINILE INCENDIARE CU KIM KARDASHIAN DE ROM NIA! GOALĂ ARATĂ DEMENŢIAL!!! ŞI-A ÎNNEBUNIT FANII!

Poza a fost extrem de apeciată de prietenii virtuali ai blondinei, iar complimentele la adresa ei nu au încetat să apară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×