GALERIE FOTO. Am aflat cine e VOCEA GIMNASTICII de la TVR de la CAMPIONATELE EUROPENE DE GIMNASTICĂ. De 20 de ani vocea ei ne ţine cu sufletul la gură şi acum am aflat cine e, de fapt!

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
17/08/2016, 08:22
GALERIE FOTO. Am aflat cine e VOCEA GIMNASTICII de la TVR de la CAMPIONATELE EUROPENE DE GIMNASTICĂ. De 20 de ani vocea ei ne ţine cu sufletul la gură şi acum am aflat cine e, de fapt! GALERIE FOTO

În cei 20 de ani petrecuţi la TVR, Alina Alexoi prezentă la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice şi a comentat alte patru din studio.

În 2012 a primit premiul special  TV Mania „Cristian Ţopescu” pentru cel mai bun comentator sportiv. De asemenea, a comentat finale de Cupa Davis, zeci de campionate mondiale şi europene de gimnastică, patinaj şi scrimă.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

„Să faci ce-ţi place în viaţă nu e deloc puţin! Dacă pui şi suflet în ceea ce faci e mai greu, dar poate fi, de cele mai multe ori şi mai frumos.   Mă bucur că încă am energie, dorinţă şi plăcere! Şi asta dupa  20 de ani (sunt majoră!) în TVR. Unii spun că există riscul plafonării atunci când munceşti mult timp în acelaşi loc. Cred că e adevărat. Am simţit pe propria piele că dacă nu te adaptezi schimbărilor, nu poţi progresa. Presa s-a schimbat mult în ultimii ani.

Atunci când eu am început ucenicia la Sportul Românesc, în 1991, era epoca romantică a presei sportive. După 1996, aceasta a devenit mai incisivă, ca acum, să fie, de cele mai multe ori, agresivă. De dragul audienţelor, tirajelor, unii trec peste orice. Eu am ales o cale de mijloc, mai lungă, e adevărat, care sper să ducă spre succes: calea bunului simţ! E o cale pe care nu sunt doar reuşite, ci şi multe dezamăgiri. Dar fără ele nu cred că am aprecia la aceeaşi intensitate, reuşitele. În fiecare cuvânt pe care l-am spus în comentarii sau reportaje, am pus suflet. De multe ori, poate am greşit. Poate n-am înţeles ori n-am simţit momentul. Dar niciodată n-am trecut limita bunului simţ. Sper să n-o trec niciodată”, a mărturisit Alina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×