GALERIE FOTO. Admiraţi-o pe Chantal, fiica bombă sexy a celebrului Caniggia!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/08/2016, 00:06
GALERIE FOTO. Admiraţi-o pe Chantal, fiica bombă sexy a celebrului Caniggia! GALERIE FOTO

                  Claudio Canigia a fost un fotbalist idolatrizat la scară mondială, care a făcut furori în Argentina între 1985 şi 2004. A jucat pentru River Plate, Boca Juniors, AS Roma, Benfica Lisabona, Glasgow Rangers şi alte echipe din Europa, dar după retragere numele său e dus mai departe în spaţiul public de alticneva din familie.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO

Şi nu, nu e vorba de vreun fiu care să moştenească geniul tatălui său, deşi are doi total netalentaţi, Kevin Axel, şi Alexander Dimitride, ci de fiica lui, Charlotte Chantal. Aceasta nu practică însă vreun sport, ci modelingul. La 23 de ani e o adevărată bombă sexy, iar formele sale atrag toate aparatele de fotografiat, oriunde ar apărea. Această genă o are de la mama ei, Mariana Nannis, şi ea model pe vremea când s-a căsătorit cu Caniggia. Frumoasa argentiniancă se iubeşte, culmea, tot cu un fotbalist, având o relaţie de câţiva ani cu Juan Iturbe, atacantul lui AS Roma, fosta echipă a tatălui ei.

De fapt, Charlotte s-a conscrat în Italia, în celebrul show TV, Insula Celebrităţilor, unde a participat alături de nume ca Cecilia Rodriguez, Fanny Neguesha (iubita lui Balotelli), Cristina Buccino, Rocco Siffredi (actor de filme xxx), Valerio Scanu şi Alex Belli). Nu ştim cât de mândru e Claudio cu aceste „realizări” ale fiicei sale, dar cert este că în acest moment, fiica sa îl depăşeşte în celebritate. Cel puţin în anumite cercuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×