GALERIE FOTO. Adelina Pestriţu, şedinţă foto incendiară pe o plajă din Maldive

Ionuţ Cataramă   
în Monden
03/09/2016, 00:04
GALERIE FOTO. Adelina Pestriţu, şedinţă foto incendiară pe o plajă din Maldive GALERIE FOTO

Adelina Pestriţu a ajuns duminică în Mahibadhoo pentru a realiza o şedinţă foto spectaculoasă şi foarte sexy şi povesteşte într-un articol realizat pentru revista ei online, edamagazine.ro, cum a petrecut prima zi în Paradis, după o călătorie de 13 ore până în insulele Maldive.

„Am avut norocul şi bucuria să descopăr insulele Maldive din mijlocul Oceanului Indian. Marea mea dorinţă. Dacă vă gândiţi la cum arată Paradisul, vă puteţi imagina aceste frumoase bucăţi de pământ, lăsate de natură şi întreţinute de mâna omului iscusit. Şi când spun bucăţi, nu exagerez cu nimic. Insula de pe care tocmai vă scriu aceste rânduri are nici mai mult, nici mai puţin, de 1.5 Km pătraţi. Puţin înfiorător aş putea spune, dacă ne raportăm la faptul că se află în mijlocul Oceanului Indian, iar în caz de tsunami, chiar n-ai încotro să fugi”, începe povestea Adelina Pestriţu.

Dintre toate destinaţiile de până acum, Adelina declară că Maldive a fost cea care i-a făcut sufletul să tresalte cel mai tare: „Aici am întâlnit Raiul pe pământ. Aşa cum mi-l imaginam eu. Natura şi ale ei frumuseţi la superlativ. O îmbinare perfectă între sălbatic şi luxos, turcoaz şi verde. O frumuseţe de nedescris. Am văzut o multitudine de ţări, care mai de care mai frumoase, dar ceea ce a trezit în mine acest loc… este un sentiment unic şi nu vi-l pot detalia în totalitate prin cuvinte”, scrie evz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×