GALERIE FOTO. Această fetiţă drăgălaşă a fost răpită în 2002, când avea doar cinci anişori. Aşa arăta atunci! Într-un final, a fost găsită! Dumnezeule, cum poate să arate ACUM

Ionuţ Cataramă   
în Monden
09/09/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Această fetiţă drăgălaşă a fost răpită în 2002, când avea doar cinci anişori. Aşa arăta atunci! Într-un final, a fost găsită! Dumnezeule, cum poate să arate ACUM GALERIE FOTO

Sabrina Allen, din Austin (Texas), SUA, a fost răpită în 2002 de mama ei, imediat după ce femeia a divorţat de tatăl fetiţei. După aproape un deceniu şi jumătate, fata a fost găsită. Tocmai în Mexic! Autorităţile şi televiziunile au contribuit din plin la acţiune.

Sabrina a fost răpită în 2002

De precizat că mama fetei şi-a luat o identitate nouă şi s-a mutat foarte des pentru a evita să fie găsită. În tot acest timp, tatăl Sabrinei nu s-a lăsat păgubaş şi a făcut tot posibilul să-şi găsească fiica. Şi, într-un final, agenţii FBI i-au dat de urmă. Iar fata este de nerecunoscut. Este şi normal, ce-i drept!

„Am mari emoţii. O să o întreb prima dată dacă îmi permite să o îmbrăţişez. Am înţeles că nu este într-o formă foarte bună. Îmi doresc foarte mult să se mute cu mine şi să o integrez în familie”, a spus bărbatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×