BOMBĂ în showbiz! Ea e FATA SECRETĂ din viaţa lui Tudor Chirilă! AVEM IMAGINILE! GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
21/08/2016, 12:02
BOMBĂ în showbiz! Ea e FATA SECRETĂ din viaţa lui Tudor Chirilă! AVEM IMAGINILE! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Tudor Chirila, liderul trupei Vama, are o nepoata frumoasa care joaca tenis in America.

Tudor Chirila are un frate mai mare, Ionut, antrenor de fotbal, care s-a stabilit de mai multi ani in Franta, la Cannes. Acolo a crescut si fiica lui Ionut, Ana, mare pasionata de tenis, care a fost trimisa de parinti in America, la academia lui Patrick Muratoglou, antrenorul Serenei Williams.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ajunsa la 21 de ani, Ana Chirila nu are viitor in tenisul profesionist, in schimb joaca pentru colegiul Limestone, din Carolina de Sud, unde studiaza, scrie wowbiz.ro.

Tocmai pentru ca a avut mereu un program foarte plin, Ana nu prea a mai ajuns in Romania de pe vremea cand era copil, spre nemultumirea bunici sale, Iarina Demian. “O iubesc mult pe Ana, şi amintirile mele legate de ea sunt frumoase şi adevărate. Ne-am plimbat în parc, am făcut prăjituri, am citit poveşti, atât cât s-a putut. Sunt multe lucruri pe care nu am apucat să i le spun, şi mai ales nu am dus-o la teatru aproape deloc”, marturisea mama lui Tudor Chirila.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×