Gălățenii sunt în lacrimi – Alexandru Jula a fost înmormântat

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
06/06/2018, 10:39
Gălățenii sunt în lacrimi – Alexandru Jula a fost înmormântat GALERIE FOTO
 Celebrul Alexandru Jula a murit astăzi, la spitalul Județean din Galați, la vârsta de 83 de ani. El a fost internat luni, după ce a suferit un atac cerebral. 

Gălățenii sunt în lacrimi – Alexandru Jula a fost înmormântat în ropote de aplauze. Sute de gălățeni l-au condus pe ultimul drum pe Alexandru Jula. Alexandru Jula a fost unul dintre cântăreții preferați ai soților Ceaușescu, dar s-a făcut remarcat și ca textire, compozitor și actor.

Gălățenii sunt în lacrimi

„M-a emoţionat mereu pasiunea pe care o punea în tot ce făcea. Cânta cu sufletul şi asta este ceva ce nu prea mai auzi astăzi. Ne-a lăsat o zestre tare frumoasă de melodii de muzică uşoară şi trebuie să ne bucurăm de ea, dar şi să ne amintim de Alexandru Jula ca o mare personalitate, pentru că asta a fost”, a declarat un gălățean prezent la funeralii, potrivit Cancan.ro.

Sicriul a fost scos din biserică în aplauzele gălăţenilor prezenţi la slujbă, iar cortegiul funerar s-a oprit apoi la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, pe scena căruia Alexandru Jula a cântat câteva decenii. Maestrul Alexandru Jula a fost înmormântat în cimitirul ”Eternitatea”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×