Gabriel Cotabiţă ÎNTRĂ ÎN STUDIO. Se pregăteşte să revină pe SCENĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/07/2015, 14:52
Gabriel Cotabiţă ÎNTRĂ ÎN STUDIO. Se pregăteşte să revină pe SCENĂ

Gabriel Cotabiţă şi-a propus ca zilele următoare să termine de înregistrat o piesă începută înainte de accidentul care l-a ţinut în spital mai bine de două luni. Externat în urmă cu nici o săptămână, Gabriel Cotabiţă uimeşte din nou.

Aproape refăcut, dar aflat însă sub tratament, el şi-a anunţat apropiaţii că vrea să termine de înregistrat o piesă pe care o începuse înainte de accident. Astfel că, zilele acestea, artistul urmează să se vadă cu Tudor Andrei, cel care i-a compus melodia de la care ambii se aşteaptă să devină un hit.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

VESTE ŞOC! ROM NII TREBUIE SĂ SE PREZINTE CU BULETINUL…

ŞOC pe piaţa media! O televiziune celebră SE ÎNCHIDE 

DEZVĂLUIRE! S-a aflat! CÎND şi UNDE va naşte Andra

În plus, Cotabiţă şi-a manifestat dorinţa de a se reîntâlni cu alţi colegi apropiaţi lui, în luna august, la Vama Veche, cu ocazia unui festival, la care el intenţionează să meargă doar ca spectator. Pentru aceasta, artistul va trebui să primească mai întâi aprobarea medicilor, care i-au interzis încă de la externare să stea în soare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×