Furtuna Xavier a ucis şapte oameni în Germania! Rafalele de vânt au depăşit 130 de km/h GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
06/10/2017, 15:50
Furtuna Xavier a ucis şapte oameni în Germania! Rafalele de vânt au depăşit 130 de km/h GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Cel puţin şapte oameni au murit în urma unei furtuni puternice care a afectat nordul şi estul Germaniei. Cinci dintre victime au fost zdrobite în maşinile lor de copacii smulşi din rădăcini de furtuna Xavier. Transportul în comun a fost şi el afectat de vremea extremă, relatează DW.com. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto.

Pompierii din Berlin au decretat stare de urgenţă, anunţând că au primit sute de apeluri în timpul zilei de joi, pe măsură ce furtuna Xavier înainta pe teritoriul ţării. Situaţia a fost similară şi în Hamburg, unde pompierii au primit sute de apeluri. Autorităţile au avertizat oamenii să rămână în locuinţe. Rafalele de vânt au ajins şi la 130 km/h. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Furtuna în Germania a luat aspecte de uragan

O femeie şi-a pierdut viaţa în Hamburg, după ce un copac a căzut peste maşina sa. Un bărbat şi-a pierdut viaţa în mod similar în estul ţării, în Mecklenburg-Western Pomerania. Poliţia din regiunea Brandenburg, în apropiere de Berlin, a anunţat ulterior că patru persoane au murit după ce copaci au căzut peste maşinile lor. În total, bilanţul furtunii se ridică la şapte morţi.

Circulaţia autobuzelor a fost întreruptă în Berlin, în timp ce circulaţia feroviară a fost şi ea afectată. Mai precis, toate trenurile din nordul ţării au fost oprite, în special cele de pe linia Hamburg-Berlin, unde numeroşi arbori au căzut pe şine. În plus, pe aeroporturile din Bremen şi Hanovra, mai multe curse aeriene au fost anulate. Meteorologii germani au anunţat că furtuna a avut intensitatea unui uragan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×