Furtuna din Bucureşti a ucis un om, a smuls din rădăcini 13 copaci şi a avariat şase maşini

Filon Stan   
în Hotnews
21/09/2017, 10:47
Furtuna din Bucureşti a ucis un om, a smuls din rădăcini 13 copaci şi a avariat şase maşini

Furtună în Bucureşti! Un om a murit în Capitală, în timpul furtunii care a smuls din rădăcini 13 copaci şi a avariat şi şase autoturisme. La nivelul municipiului Bucureşti şi judeţului Ilfov, pompierii au intervenit la 24 de solicitări, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a murit după ce a fost lovit de un copac, pe strada Viilor. Totodată, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unei table desprinse. În judeţul Ilfov, pompierii au acţionat pentru evacuarea apei din opt gospodării şi pentru îndepărtarea unui copac. Totodată, s-a intervenit în cazul unui acoperiş afectat de vânt. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Furtună în Bucureşti! 4000 de pompieri, în alertă

La nivel naţional, au intervenit peste patru mii de pompieri militari, în 38 de localităţi din 15 judeţe şi în Capitală, pentru a înlătura efectele furtunii. Potrivit IGSU, în urma ploilor căzute şi a vântului puternic de miercuri şi din noaptea de miercuri spre joi au fost înregistrate efecte de vreme rea în Capitală şi în 38 de localităţi din 15 judeţe: Alba, Argeş, Cluj, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Vaslui şi Vâlcea.

Pompierii din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă au acţionat pentru evacuarea apei din cinci locuinţe şi 23 curţi inundate. De asemenea, s-a intervenit cu accesorii grele de descarcerare pentru îndepărtarea a 15 arbori, un stâlp de telefonie, un element de construcţie căzut pe carosabil, un panou publicitar, fiind avariate nouă autoturisme. Din cauza vântului puternic, 23 acoperişuri ale unor imobile au fost parţial sau total afectate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×