VIDEO! Imagini de coşmar în localitatea Oţelu Roşu. Acoperiş de bloc luat de vijelie şi aruncat peste un bar!

Filon Stan   
în Hotnews
19/09/2017, 13:10
VIDEO! Imagini de coşmar în localitatea Oţelu Roşu. Acoperiş de bloc luat de vijelie şi aruncat peste un bar!

Imagini de coşmar filmate cu telefonul mobil în timpul furtunii care s-a abătut duminică peste vestul României. În filmarea făcută în localitatea cărăşeană Oţelu Roşu se vede cum începe să bată vântul, apoi începe să se înteţească. Obiecte încep să zboare prin aer, în timp ce un bărbat încearcă din răsputeri să ajungă acasă cu bicicleta. La câteva secunde după trecerea biciclistului, din cauza vântului foarte puternic, acoperişul unui bloc s-a desprins şi s-a prăbuşit peste un bar aflat în apropiere.

Două persoane au fost rănite în urma incidentului. Cel puţin 20 de blocuri din oraş au fost afectate de furtună, zeci de maşini fiind avariate. „Aşa situaţie nu am mai avut în Oţelu Roşu. Dimineaţă vom face o evaluare completă a pagubelor cu o comisie”, a declarat oentru PRESSALERT.ro Luca Mălăiescu, primarul din Oţelu Roşu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Furtuna a ucis 8 persoane

Furtuna care s-a abătut peste partea de vest a ţării a produs şi victime. Astfel,  au fost înregistrate 8 decese ( 5 persoane în judeţul Timiş, o persoană la Arad şi două persoane la Bistriţa-Năsăud). De asemenea, 140 de persoane au fost rănite din cauza copacilor, panourilor publicitare sau crengilor smulse de vânt. Furtuna a venit cu rafale de vânt care au depăşit chiar şi 100 de km/h. Vijelia a durat doar 15 minute.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×