Frigul a făcut primele victime! Un bărbat a murit, iar un altul a ajuns la spital

în Stiri de ultima ora
09/11/2018, 11:35
Frigul a făcut primele victime! Un bărbat a murit, iar un altul a ajuns la spital
Frigul a făcut primele victime! Un bărbat a murit, iar un altul a ajuns la spital

Frigul a făcut primele victime. Un bărbat a murit astăzi, 9 noiembrie, în parcul central din Sfântul Gheorghe. Un alt bărbat a ajuns de urgență la spital cu hipotermie, datorită temperaturilor extrem de scăzute din noaptea trecută.

„În această dimineaţă, în jurul orei 6,50, Dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat, printr-un apel prin numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că în zona Parcului Elisabeta se află două persoane, posibil decedate. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie, iar din primele verificări s-a constatat că una dintre persoane, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a decedat, iar o altă persoană, tot un bărbat, a fost transportată la spital în stare de inconştienţă. Poliţiştii fac verificări pentru a se stabili toate circumstanţele acestui eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin, conform Agerpres.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Frigul și-a intrat în drepturi! Două victime la Sfântul Gheorghe

În dimineața de vineri, la Sfântul Gheorghe s-au înregistrat temperaturi negatiuve în termometre, minus 5 grade Celsius. Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a informat că cele două persoane afectate de frig sunt fără adăpost.

 

Închide ×