Se PROSTITUEAZĂ! Vedeta tv recunoaşte: „Fundul ăsta te costă…”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
24/01/2017, 08:20
Se PROSTITUEAZĂ!  Vedeta tv recunoaşte: „Fundul ăsta te costă…” GALERIE FOTO

A devenit cunoscută datorită participării la concursul Miss Fund 2012 şi a scandalurilor sexuale! Acum, Andressa Urach dezvăluie că e una dintre cele mai scumpe prostituate din lume.

Participanta la concursul Miss Fund, în urmă cu 3 ani, brazilianca Andressa Urach (27 de ani) face dezvăluiri incendiare. După ce a văzut moartea cu ochii din cauza unei infecţii cauzate de o operaţie de mărire a poponeţului, fosta actriţă porno Andressa s-a apucat să se spovedească. Printre păcatele pe care le-a făcut publice, Andressa a recunoscut că obişnuieşte să se prostitueze şi că tariful ei pe oră este de 10.000 de dolari (circa 40.000 de lei).

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO

Şi cum la un asemenea tarif, clienţii trebuie aleşi pe sprânceană, Miss Poponeţ povesteşte că singurii care i-au atins fundul fierbinte şi s-au bucurat pe deplin de serviciile ei profesioniste au fost oameni de afaceri putred de bogaţi, cântăreţi, fotbalişti, artişti, politicieni şi chiar mafioţi. Acum trei luni când zăcea pe patul de spital se ruga la Dumnezeu să nu îi curme zilele. Promitea că se va cuminţi şi că va renunţa la cea mai veche meserie din lume pentru a se călugări. Însă atunci când nu te pricepi la altceva şi vechii clienţi continuă să te caute, nu ai ce face: te sacrifici “de amorul artei”…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×