Aşa arată Andreea Tonciu în TRECUT, aşa arată ACUM. Înainte poza goală pe un OLTCIT, acum se laudă cu talia ei de VIESPE!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/05/2017, 18:01
Aşa arată Andreea Tonciu în TRECUT, aşa arată ACUM. Înainte poza goală pe un OLTCIT, acum se laudă cu talia ei de VIESPE! GALERIE FOTO

Andreea Tonciu a devenit cunoscută după aventura avută cu Cristi Pulhac şi scandalul în care a fost implicată cu fosta iubită a fotbalistului, Alexandra Enăchescu.

Deşi acum e măritată şi este mama unei fetiţe de doar cîteva luni, Andreea Tonciu a fost o tînără rebelă care a fost protagonista unor fotografii pe care le-ar dori şterse în acest moment. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Pe vremea cînd nu era cunoscută în show-bizz-ul românesc, Andreea Tonciu a pozat sexy pe un Oltcit. Pe vremea cînd avea doar 19 ani, Andeea a fost hostess la un tîrg anual de maşini, acolo unde a apărut îmbrcată în doar nişte chiloţei, o bluză neagră şi cizme cu toc foarte înalt, dar şi un dres plasă. Ea a postat de curând şi cîteva poze cu ea îmbrăcată sumar, susţinând că a slăbit 10 kilograme după sarcină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×